Dag en Nacht van de Jeugdbeweging op 18 oktober

De Jeugdraad trakteert! Naar aanleiding van de Dag van de Jeugdbeweging worden de schoolgangers getrakteerd op een ontbijt. Zorg dat je iets van je jeugdbeweging draagt en kom langs tussen 7.00 en 8.30 uur op ons standje op de markt.

 Lees meer

Ecobouwers Opendeur

Bond Beter Leefmilieu organiseert opnieuw 'Ecobouwers Opendeur'. Van 1 tot 3 en van 9 tot 11 november 2013 kan je meer dan 150 inspirerende energievriendelijke woningen bezoeken. Tijdens de rondleiding kun je de talrijke voordelen van duurzaam bouwen en verbouwen beleven.

 Lees meer

Verlof jurist

De jurist van het Loket Sociale Dienst heeft verlof van 28 oktober tot 4 november 2013.

Lees meer

Herenthoutse leesclub leest 'Donau'

De Herenthoutse leesclub bespreekt op dinsdag 26 november 2013 om 19.00 uur in onze bibliotheek het boek 'Donau' van Claudio Magris.

 Lees meer

Neem deel aan de Fair Trade actie

Herenthout is sinds 2012 een Fair Trade gemeente. Natuurlijk willen wij deze titel behouden maar dat kunnen we niet alleen! Daarom willen we jou, de bewuste Herenthoutenaar, aanmoedigen om Fair Trade producten te kopen.

Lees meer

Werk én zorg voor het gezin combineren!

Arbeid en gezin combineren lukt het best wanneer werkuren en plaats flexibel ingevuld kunnen worden. Met dit uitgangspunt is Thuistalent In Actie (TIA) van start gegaan.

Lees meer